Bezoekersteller

Vandaag344
Gisteren246
Deze week1579
Deze maand7899
Totaal763589

Visitor Info

  • Bezoeker IP : 18.232.31.206
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

zaterdag 28 januari 2023 23:41

Kinderfeestjes

De Kinderfeestjes info

De kinderfeestjes

De super gezellige workshopruimte van de knutselclub is ook uitstekend geschikt voor kinderfeestjes. De ruimte is groot genoeg voor een feestje van 8 tot 12 kinderen. Een kleiner feestje kan in overleg natuurlijk ook. Je kunt kiezen uit een aantal vaste kinderthema’s, maar ook een eigen thema is te bespreken.

Hieronder worden ze allemaal even uitgelicht. Heeft uw zoon of dochter andere wensen of misschien ideeën opgedaan van projecten uit de knutselclub, dan is dat in overleg ook mogelijk. Er hangen van allerlei voorbeelden van projecten die al eens gemaakt zijn in de workshopruimte. Tijdens het kinderfeestje wordt er gezorgd voor drinken en wat lekkers en de jarige job krijgt ook nog een klein kadootje.

  

Sinds een aantal jaren kunnen kinderen ook kiezen voor de kinderhightea. In plaats van knutselen gaan ze met eten aan de slag. Ook dit feestje wordt hieronder kort uitgelicht.

  Viltfeest:    € 10,-- p/p

Aan de slag met vilt! Eerst de vorm kiezen die je graag wilt maken zoals bv een vogel, hond of bloem. Daarna de kleur kiezen en het vilt knippen. Het vast naaien en vullen van het vilt komt dan. Het vast naaien wordt gedaan met een festonsteek. Super leuk om te leren als je dit nog niet kunt. Tenslotte wordt er nog lint aangemaakt, eventueel met kralen, zodat je jouw mooie creatie ook op kunt hangen. Ook dit mag je mooi inpakken en versieren om als verassing mee te nemen naar huis. (afbeelding 02)

 kindervilt

afbeelding 01

Portetfeest:    € 10,-- p/p

Super leuk om te doen. Je maakt een portret van jezelf of van je buurman of buurvrouw op een speciaal schildersdoek. En dan niet alleen met verf maar met van alles wat je maar leuk lijkt. Stof, vilt, kralen, glitters. Laat je fantasie de vrije loop en de je krijgt de leukste portretten… Hij moet natuurlijk wel een beetje lijken. (afbeelding 03)

schilderij pimpen

afbeelding 02

MDF figuren pimpen:    € 10,-- p/p

Creatief met papier! Eerst zoeken we een mdf figuur uit waar je het papier op kunt plakken. Je kunt kiezen uit bv dieren zoals, vogel, paard of hert. Maar ook hartje, ster, auto en figuren gebaseerd op een thema. De tafel ligt vol met verf, papier in alle kleuren en patronen. Hier ga je mee scheuren en knippen. Daarna worden de stukken papier op de vorm geplakt met speciale lijm. We maken er ook nog een lint met kralen aan zodat je jouw mooie creatie ook op kunt hangen. (afbeelding 04)

mdf paard

afbeelding 03

Sieradenbakjefeest:    € 10,-- p/p

Pimp je eigen sieradenbakje! We beginnen met het mooi maken van het sieradenbakje. Hiervoor kun je verf, stof, glitters en nog veel meer materialen gebruiken. Gebruik je eigen fantasie. Als het bakje klaar is kan deze drogen. Intussen maken we een ketting of armband van kralen. Het bakje wordt gevuld met watten zodat de armband of ketting een zacht bedje heeft. Je mag er ook nog een ring bij uitzoeken om het sieradenbakje helemaal compleet te maken.

 

High Tea feest:    € 15,-- p/p

Geen officiële engelse hightea, maar een lekkere kinderhightea. Met zijn allen maken we allerlei heerlijke kleine hapjes zoals een fruitstokjes, worstenbroodjes, bonbons, cupcakes en nog veel meer. Als we daar mee klaar zijn wordt de tafel opgeruimd en dekken we die weer met mooi gebloemd servies. De thee en de ranja wordt geserveerd en dan kunnen we beginnen aan een heerlijke zelfgemaakte hightea. Het geeft niets als je niet alles op kunt. Alles wat over is doen we in een “doggiebag “ zodat mama en papa thuis ook nog kunnen proeven van jouw zelfgemaakte eten. (afbeelding 05)  Fotoalbum

High Tea

afbeelding 04

Lamp Pimpen:    € 12,50 p/p

Een eigen nachtlampje voor jouw slaapkamer, wie wil dat nu niet ? En bij Bonte Nili mag je deze naar eigen inzicht geheel oppimpen. Je kunt dan gebruik maken van veel verschillende materialen en kleuren, zodat je een unieke nachtlampje hebt. (afbeelding 06)

20151107 1531271

 afbeelding 05

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


Copyright © 2015. All Rights Reserved.